[nectar_gradient_text heading_tag=”h1″ color=”extra-color-gradient-2″ gradient_direction=”horizontal” text=”Va de cine”]

“Va de Cine” és un programa setmanal que va començar el setembre de 2016 i que té per objectiu la divulgació d’informació relacionada amb el món del cinema. Primer s’explica una anècdota relacionada amb pel·lícules, rodatges, què passa darrere de les càmeres, càstings, d’on venen les inspiracions… A vegades també s’aprofita l’ocasió per parlar de pel·lícules que no són tan conegudes com les que han triomfat a nivell comercial. I després de l’anècdota apareix el tràiler de la pel·lícula que l’Esbarjo estrenarà o passarà la setmana següent. Aquest tràiler va acompanyat d’una veu en off que fa crònica i crítica de la pel·lícula. Expliquem de què va, si ha tingut reconeixement, els premis que ha guanyat el film, quina és l’estètica predominant…, en definitiva, informació referida a la pel·lícula de la qual s’està veient simultàniament el tràiler.

Aquest programa, que normalment té una durada d’entre 3 i 5 minuts, s’emet de dilluns a dijous per Ràdio – Televisió Cardedeu i també es passa a al cinema Esbarjo abans que comencin les projeccions, de dijous a diumenge. D’aquesta manera, la gent que va al cinema sap què l’espera la setmana següent.

Els “Va de Cine” es poden recuperar a “A la carta” a la pàgina web de RTVC, a Youtube i a Facebook