Inscripcions tancades!

T’estem buscant! Sabem que t’apassiona la música i que t’encantaria actuar dalt dels escenaris, per això volem que visquis l’experiència OP. Així que ens hem proposat arribar a tots els racons de Catalunya i, per fer-ho, comptem amb les teles locals de la Xarxa. Si tens entre 13 i 20 anys, t’agrada cantar i vols formar part d’aquesta aventura, apunta’t als càstings de la teva tele local.

Veure les Bases de Participació

Hem tancat les inscripcions!

Molta sort a les candidates i candidats!

Com són els càstings?

Els càstings per arribar a ser un dels 10 concursants d’OP comencen al teu territori. Omple el formulari d’inscripció indicant quina és la teva televisió local de referència i aconsegueix el suport del teu territori per passar a la següent fase. Els representants territorials hauran de superar diferents fases de càsting a través de les quals les televisions locals, l’audiència i, finalment, un jurat especialitzat, decidiran quins seran els 10 concursants que viuran la propera aventura OP.

Si vols saber en què consisteixen les diferents fases de càsting, consulta les bases de participació.

Què és l’experiència OP?

Viure OP vol dir conviure amb gent com tu, que sent la música i l’apassiona, en una casa rural durant 4 caps de setmana. Vol dir formar-se en cant, interpretació, dansa i composició, per seguir aprenent com a músics. Vol dir enfrontar-se a 4 gales temàtiques en un plató amb públic i emeses per més de 35 teles locals de tot Catalunya. Vol dir aprendre, compartir, emocionar-se,…però sobre tot, vol dir créixer com artista.

Com m’apunto al càsting?

Tens fins al proper 30 de setembre per inscriure’t als càstings territorials, afanya’t! La teva televisió local de referència contactarà amb tu per informar-te de quin serà el seu procés de selecció territorial, la primera fase de càsting. A partir d’aquí viurem diferents fases de càsting, que culminaran amb la decisió final al gener de 2023, moment en que començarà el programa i, amb ell, la teva aventura.

Per inscriure’t pots fer-ho emplenant pas a pas el següent formulari. Tingues en compte que hauràs de penjar dos vídeos, un interpretant una cançó a capela i un altre explicant-nos qui ets i per què vols entrar a OP. També has de tenir en compte que si ets menor d’edat, hauràs d’adjuntar el DNI i autorització dels teus tutors/es legals.