Invencibles

Invencibles

Invencibles és el concurs infantil de Ràdio – Televisió de Cardedeu i és molt especial! Tenim rialles, proves, jocs i premis per compartir. Si vens al programa i guanyes et pots emportar una bossa de llaminadures i si no ho aconsegueixes, no et preocupis, també tindràs un premi!

Tenim unes proves increïbles!

A cada programa jugarem 3 proves, a part del repte dels ratolins, aquí t’hem preparat una mica d’informació sobre elles!

Cançó Cançoneta

En aquesta prova haureu de treure tot el vostre talent musical si us voleu emportar els punts. Es posaran 10 parts de dues cançons i les haureu de continuar, i com sabem l’equip que respon? Doncs amb els polsadors, l’equip que el premi primer té dret a contestar i emportar-se els punts! Preparats? Doncs que comenci a sonar!

L'assignatura

Ets un crack a l’escola? Demostra-ho en aquesta prova! Una sèrie de preguntes direm i les haureu de contestar. L’equip que apreti primer el seu polsador serà qui tingui dret a respondre, en cas que la resposta sigui incorrecta el torn passarà a l’altre equip. Mates, socials, llengua… Demostra-ho!

Circuit

Agafa una pilota, passa per les rodones, para a l’última i tira la pilota a la cistella. Teniu un 1 minut! Som-hi, 3, 2, 1… Vinga Invencibles!

L'escombraria

Fes una pilota de paper i llança-la a l’escombraria. Un membre del vostre equip (capità/na) triat pels vostres contrincants es posarà una escombraria al cap, i els altres hauran de fer boles de paper i encertar-les a l’escombraria, teniu un minut i mig! Teniu bona punteria? Més val que sí!

Repte dels ratolins

El Ratín i el Ratun estan farts de no poder concursar a l’Invencibles, per això la Lulu i en Verdu descansen en aquest moment i així presenten els ratolins! Farts de no concursar fan un repte als participants de l’Invencibles. Es tracta de la prova definitiva en la qual qui guanyi tindrà un alt percentatge d’emportar-se el primer premi!

Hi ha moltes més proves, si les vols saber, vine al programa o no et perdis els programes!

Personatges

Els protagonistes, si veniu a concursar, sereu vosaltres! I us acompanyaran dos ratolins entranyables… i més personatges! Els voleu conèixer?

Ratín

Ratín

L’encanteri de Reis li ha fet prendre forma humana! És intel·ligent, li agrada ajudar, sobretot al seu equip. Té iniciativa i un mal geni moderat perquè està fart que en Ratun no el deixi en pau! S’estima el Ratun però a vegades es cansa de la seva actitud, però en el fons no es vol separar d’ell. Li encanten els macarrons de la seva mare i les explicacions científiques!

Ratun

Ratun

Per fi el seu somni es fa realitat! Els Reis l’han convertit en un ratolí amb forma humana i ara pot participar a l’Invencibles! En Ratun li té molta enveja a en Ratin. Però perquè no es noti fa bromes amb simpatia. És cregut, s’està pentinant tot el dia i li agrada fer la guitza, però al seu equip sí que l’ajuda, perquè està convençut que el blau és el millor color. També sap com fer-ho per fer enfadar a la Lulu. Ai, amb en Ratun no es pot fer res!

Lulu

Lulu

Està tipa dels problemes d’en Verdu. Tot i així, quan pot l’ajuda! Li agraden molt els nens, ballar, presentar el programa i anar de compres. A vegades, és una mica desafiant respecte en Verdu i en Ratun perquè vol anar per feina. Li agrada dir les coses clares i li fan molta por les aranyes. Sempre s’intenta fer amiga de les noies…

Verdu

Verdu

En Verdu sempre intenta ser graciós, li agrada cantar, ballar i explicar acudits! Té moltes ganes de saber què és el que se li dóna bé i programa rere programa ho busca. Li fan por els monstres i les pel·lícules de terror! És molt tendre i infantil. Sovint demana consell a la Lulu i té una manta que a l’hivern no es capaç de separar-se d’ella!

Màgic Martini

Màgic Martini

Rialler, és el millor mag del programa, bé… Li ha sortit una competència, en Fran!, que sembla que acumula més experiència que ell. Però en MagicMartini continua amb el mateix esperit humorístic de sempre!

Frank de la Màgia

Frank de la Màgia

La competència en MagicMartini, en FrankdelaMagia! Li encanten els nens i sempre els fa participar a tots els seus jocs de màgia!

Criti

Criti

És la germana gran d’en Crat i l’intenta protegir! Té molta enveja cap als presentadors del programa i les rates. De fet, ella i els conills volien encarregar-se de l’Invencibles! No li agraden els nens però té ambició per la fama. Això la fa actuar amb malícia però en realitat no és dolenta!. És exagerada, sobreactua i li agrada amenaçar. Té molt fàstic als insectes i li agrada molt cantar i ballar!

Crat

Crat

Com a germà petit de la Criti que és, li toca estar amb ella! És bon nen però està influenciat per la seva germana gran. Li agrada evitar els conflictes i és pacífic. Pensa que és guapo i competeix amb en Verdu per veure qui és millor. No té personalitat pròpia i li fa por perdre la seva germana gran!

Vols venir a concursar?

És molt fàcil, si tens un formulari de paper només l’has d’enviar a

RTV Cardedeu
Av. de Jaume Morató, s/n
08440 Cardedeu

Si tens qualsevol dubte pots escriure’ns un correu electrònic a [email protected].

També pots demanar als teus pares que omplin aquest formulari:

Formulari per concursar

Formulari per concursar

Cada concursant pot tenir entre 6 i 10 anys.

Concursant 1

Concursant 2

Concursant 3

En virtut de la Llei 15/1999, del 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal el fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l'empresa Radio Televisió Cardedeu, amb NIF G58331729.

Quan el tinguis en Ratun i en Ratín es posaran en contacte amb tu!
Sending

Els nostres patrocinadors

La Vila

Restaurant Braseria! Un gran lloc per fer els teus dinars i sopars amb famílies i amics, productes de proximitat per oferir la màxima qualitat dels plats! Vine i gaudeix dels millors plats!

Telf: 936253100
C/ Mare de Déu del Pilar, 49
Cardedeu, 08440

Meli Make Up

Vols tenir un maquillatge per qualsevol ocasió? Vols que caracteritzar-te per una festa? L’Eli fa uns maquillatges genials, maquillatge amb pell falsa, de ratolí, vampirs, zombies, no ho dubtis i que et sorprengui! Entra a la seva web per mirar què pot fer!

Web: www.melimakeup.jimdo.es

Veure web